Härryda IF - Styrsö BK 0-2.
Vi åker idag på säsongens första förlust.
Man kan kalla det mental kollaps och vi var inte där idag. Endast två spelare får godkänt idag och då vinner man inga matcher.
Ska försöka ta oss igenom matchen lite snabbt!
Man märker direkt när domaren blåser igång att känslan som fanns mot Näset är som bortblåst, vi har gamnackar på flera spelare redan efter 5 minuters spel.
Noll rörelse gör att vi inte hittar in i mitten i uppspelsfasen och vi tvingas slå långt vilket inte är vår styrka och Styrsö har inga som helst problem att ta hand om dessa bollar.
Första 30 minuterna är det Styrsö som vill mest och skapar en hel del farliga lägen men en stabil Eric ser till att vi håller tätt.
Tycker vi spelar upp oss sista kvarten i första och vi går till halvtid med 0-0.
Vi ska vara väldigt nöjda att vi har ett kryss med oss ut i pausvilan och vi snackade om att börja om på noll och börja våga och vilja mycket mer i andra.
Andra drar igång och vi går bort oss fullständigt och Styrsö gör 1-0 efter 1 minut...
2-0 kommer en stund efter återigen efter bedrövligt försvarsspel.
Efter detta låter Styrsö oss föra matchen och vi flyttar upp folk, skapar en hel del lägen där vi borde kunnat få in en reducering men oskicklighet och bra försvarsspel från Styrsö gör att vi inte får in bollen.
Styrsö vinner fullt rättvist idag mycket pga att dom ville vinna mer än vad vi ville och vi gör för dagen en dålig match.
Men vi är Härryda IF och vi kommer komma tillbaka starkare än någonsin efter detta.
Vi tar lärdom och lovar vår publik att ni ska få se ett helt annat HIF nästa vecka när vi möter Donsö hemma på Fredag!